Medische Praktijk Koningsbosch
eerste linie in de zorg

  • Calma
    Calma
  • Huisartspraktijk
    Huisartspraktijk

Mijn dokter

In Medische Praktijk Koningsbosch werkt mijn huisarts samen met andere hulpverleners om al mijn vragen te kunnen beantwoorden op gezondheidsgebied. Mijn huisarts stelt het op prijs als ik mijn gedachten en ideeën met hem deel zodat hij met mij kan meedenken. Zo kunnen we nagaan wat voor mij de beste keuze is.

Een afspraak boeken is zo gedaan via internet, ik klik op 1-2-3-Afspraak!. Bij spoed of als ik vandaag nog advies wil, bel ik de doktersassistente 0475-301230.

Heb ik meer tijd nodig voor een gesprek? Dan boek of vraag ik een dubbele afspraak (20 minuten).

Mijn huisarts is soms weg op scholing of met vakantie. Op de website zie ik of mijn huisarts afwezig is, of ik hoor het van de telefoonbeantwoorder.
Woensdagmiddag doet hij ingrepen, verrichtingen en onderzoeken.
De praktijk is dicht op donderdagmiddag, praktijk van dokter Wijnhoven neemt dan waar 0475 - 486464.
In geval van spoed kan ik altijd bellen (kies 1)!

Mijn dokter werkt in de praktijk en bij mij thuis thuis nauw samen met verzorgenden en verpleegkundigen, zegt ie. Zij kunnen rechtstreeks met mijn dokter bellen en hem direct spreken.

De praktijk is goed toegankelijk voor mij met rolstoel, rollator of mobilscooter; ja zelfs met de fiets kan ik tot in de spreekkamer komen, echter niet voor een lekke band! Er is speciale "gezonde" airco in de praktijk.

Af en toe maakt mijn huisarts een promo-video over een onderwerp van algemeen belang en zet die op facebook (typ ). Mijn huisarts doet ook aan politiek, maar daar praat hij niet over in de spreekkamer.

Er is een kaart met alle praktijkgegevens om mee naar huis te nemen, om thuis naast de telefoon te leggen: van automatisch doorverbonden worden tot en met het nachtelijk bestellen van pillen, voor mijn gemak. Zie ook downloads.